×
اتصال مجموعات يساعد
travel_mt100_1.png

Bicycle Tour Albania UNESCO

السعر من:
$757.19

$681.47

المدة:

6 أيام

اللغة:
مرشد:

Si

الصعوبة: عالٍ
مركبة الدعم: Si
الحد الأدنى لعدد المشاركين: 1
المسار Bicycle Tour Albania UNESCO

En este país, suelen venir poco turistas, pero la gran mayoría son de países de poco calor, de poco sol. El sol, las puestas de sol y las vistas se ofrecen en todas partes, entre montañas nevadas, o detrás de las aguas... aquí todos los “exploradores” están atentos. Y para muchos son diez días de experiencias que cambian la vida.

Hay quien dice que visitar Albania es lo más cercano a viajar en el tiempo, a la Europa de hace muchos, muchos años. No fue hasta el hundimiento de la República Popular Socialista de Albania en 1991 que el mundo vio por primera vez al país dentro. Enormes montañas nevadas, playas acogedoras, hermosos pueblos rurales, una auténtica cultura de subsistencia y una acogida excepcionalmente amable es lo que encontrará aquí. Cabalgamos por el mejor desconocido de Europa en un país donde en las zonas rurales todavía se siega la paja con una guadaña, se mueve utilizando carros tensados ​​por bueyes y se apila en pajares.

Este recorrido le llevará desde la belleza tranquila del lago Ohrid, pasando por montañas pintorescas y ríos brillantes, hasta las acogedoras playas de la Riviera albanesa, ofreciendo una cata de todo lo mejor que Albania tiene para ofrecer. Esto incluye visitas a sitios del patrimonio de la UNESCO, así como visión fascinantes de una cultura de subsistencia virgen. Una ruta desafiante, que ofrece una fiesta para los sentidos. Y sobre todo, la conocida hospitalidad del simpático pueblo albanés.

A DESTACAR:

    2 citas Patrimonio de la Humanidad visitadas
    5 días de conducción con soporte al 100% del vehículo
    Guía multilingüe en bicicleta con el grupo (NO en auto-guiada)
    Distancia total: 216 km | 2.412m Ascenso total | 100% asfalto

المسار Swipe

1
2
3
4
5
6

يوم 1 Tirana - Tirana - 0

يوم 1 Bicycle Tour Albania UNESCO

يوم 2 Pogradec - 29

يوم 2 Bicycle Tour Albania UNESCO

يوم 3 Pogradec - Korçë - 51

يوم 3 Bicycle Tour Albania UNESCO

يوم 4 Korçë - Sotire - 72

يوم 4 Bicycle Tour Albania UNESCO

يوم 5 Sotire - Bënjë - 66

يوم 5 Bicycle Tour Albania UNESCO

يوم 6 Bënjë - Përmet - 0

يوم 6 Bicycle Tour Albania UNESCO

ما المشمول

آخرون دراجتي.

دراجتي.

سعر التكملة: $0.00

Giant Giant Roam

Giant Giant Roam

سعر التكملة: $32.68

Giant Electric

Giant Electric

سعر التكملة: $65.37

مرشد
مرشد
Support Vehicle
Support Vehicle
تأمين أساسي
تأمين أساسي
إفطار
إفطار
عشاء
عشاء
فندق
فندق
غداء
غداء
خرائط ودليل الطريق
خرائط ودليل الطريق
وجبات خفيفة أثناء الرحلة
وجبات خفيفة أثناء الرحلة
مشروبات كحولية
مشروبات كحولية
وديعة تأمين
وديعة تأمين
معدات الحماية للطرق الوعرة
معدات الحماية للطرق الوعرة
معدات البرد الشديد
معدات البرد الشديد
العبارات
العبارات
رحلات الطيران
رحلات الطيران
الضرائب المحلية
الضرائب المحلية
فني السيارات
فني السيارات
تأجير الدراجات الهوائية
تأجير الدراجات الهوائية
إرجاع الدراجة إلى المصدر.
إرجاع الدراجة إلى المصدر.
تذاكر دخول الحدائق الوطنية
تذاكر دخول الحدائق الوطنية
مشروبات غير كحولية ماء - قهوة
مشروبات غير كحولية ماء - قهوة
موقف سيارات
موقف سيارات
بنزين وزيت
بنزين وزيت
صورة - فيديو تذكاري
صورة - فيديو تذكاري
دراجة احتياطية.
دراجة احتياطية.
بقشيش
بقشيش
نقل
نقل
تأشيرات
تأشيرات
 • Lloguer de bicicleta electrica per tota la ruta te un preu de 95 € extres.
 • Lloguer de cotxe a Permet dia 17 de sep a les 10:30 (Preu 165 €.)
 • 1. En cas que una etapa no la pugui acabar, podrà pujar en el vehicle de suport (transport d’equipatge).
 • 2. És important porta roba per a diferents climes, ja que el nostre recorregut pot passar pels freds passos d'alta muntanya i l’endemà per les baixes i càlides terres de la vall. A les muntanyes pot ploure de forma inesperada.
 • 3. El casc és imprescindible; en cas de pèrdua d'equipatge li facilitarem un casc i equipament ciclista fins a l'arribada del seu material.
 • 4. Només necessitareu diners per petites coses... Un cafè costa 50 cèntims i una cervesa 1€. Els caixers automàtics són habituals a la majoria de ciutats, però no als pobles. No és habitual poder pagar amb una targeta de crèdit. Efectiu en la forma de pagament més fàcil.
 • 5. Es recomana que informeu prèviament si té cap condició específica de salut: al·lèrgies, intoleràncies, malalties cròniques (com la diabetis), etc. Pel bé dels nostres guies.
 • 6. Informeu de la vostra talla, prèviament. Les bicis són del 2017 però molt poc usades (dos anys de Covid)
 • 7. Creuar fronteres és fàcil i senzill: només cal portar el passaport i el carnet de conduir/ DNI en tot moment. Gràcies al nostre acord amb Border Custom Controle, podeu creuar qualsevol frontera independentment de la resta del grup i no cal fer cap tràmit duaner.
 • 8. A causa de l'accessibilitat limitat a la majoria de pobles muntanyosos, aquesta és l'única manera d'entrar o sortir per a molta gent i a causa del turisme i el nivell de l'aigua del llac, la càrrega/descàrrega de les bicicletes als ferris pot ser un repte. Per tant, és possible que el vostre guia hagi de fer aquesta feina per vosaltres
 • . 9. Totes les carreteres, excepte les grans ciutats, estan lliures de trànsit i estan molt ben cuidades. Els conductors són tranquils, amb paciència i comprensió.
 • 10. El menjar ecològic segueix sent l'estàndard a la cuina albanesa. Tots els agricultors cultiven les seves pròpies varietats d'herència i, a causa del cost dels productes químics utilitzats als països desenvolupats, han seguit mètodes d'ag ricultura més naturals. Combina el bon sabor amb la rica varietat de plats tradicionals i els preus baixos i aterraràs al paradís gastronòmic.
 • 11. A causa dels preus econòmics dels àpats, vam decidir que tothom hauria de tenir l'opció abundant d'escollir el seu propi plat. No obstant això, el vostre guia us suggerirà els millors llocs i plats i farà reserves prèviament. Si us resulta favorable, podeu deixar que el guia esculli i ordeni el millor a cada destinació
 • 12. Cada grup és diferent, però l'estil de rodar més comú és el que el guia coneix. Tothom farà les mateixes parades i descansos, segons la seva llarga experiència.
 • 13. Val a dir que tots els cascos estaran equipats amb un intercomunicador, on podran escoltar el guia explicant històries i fets de la zona recorreguda o interactuar en converses privades amb altres genets del grup. .
 • 14. Normalment hi ha dues aturades de cafè, una abans i una després de dinar, així com re-agrupaments comuns en llocs d'atraccions i miradors bonics
 • 15. No obstant això, amb el nostre GPS i una ruta fàcil de seguir, podeu circular al vostre ritme i gaudir del viatge des del vostre propi potencial.
 • نفقات الإلغاء المبكر
  الإلغاء قبل 7 أيام من الحجز 100%
  الإلغاء قبل 15 يومًا من الحجز 100%
  الإلغاء قبل 30 يومًا من الحجز 100%
  الإلغاء قبل 60 يومًا من الحجز 100%

  تنبيه هام، في حالة الإلغاء:
  تخضع تذاكر الطيران والإضافات والخدمات الاختيارية المشتركة في هذه الرحلة، بغض النظر عن البرنامج الأساسي، لرسوم إلغاء مبكرة بنسبة 100٪.


  Book Now
  السعر من:
  $757.19

  $681.47

  المدة:

  6 أيام

  اللغة:
  مرشد:

  Si

  إذا لم تجد المعلومات التي تبحث عنها ، يمكنك الاتصال بنا:

  تم استلام الرسالة بشكل صحيح
  تلقي عروضنا عن طريق البريد الإلكتروني

  هل لديك أي شكوك؟ اتصل بنا

  +34 910 052 345

  الدراجات المتاحة:

 • آخرون دراجتي.
 • Giant Giant Roam
 • Giant Electric