×
Kontakt Grupper Hjälp
travel_mt100_1.png

Bicycle Tour Albania UNESCO

Pris från:
$757.61

$681.85

Varaktighet:

6 Dagar

Språk:
Guide:

Si

Svårighet: Hög
Stödfordon: Si
Minsta deltagare: 1
Resväg Bicycle Tour Albania UNESCO

En este país, suelen venir poco turistas, pero la gran mayoría son de países de poco calor, de poco sol. El sol, las puestas de sol y las vistas se ofrecen en todas partes, entre montañas nevadas, o detrás de las aguas... aquí todos los “exploradores” están atentos. Y para muchos son diez días de experiencias que cambian la vida.

Hay quien dice que visitar Albania es lo más cercano a viajar en el tiempo, a la Europa de hace muchos, muchos años. No fue hasta el hundimiento de la República Popular Socialista de Albania en 1991 que el mundo vio por primera vez al país dentro. Enormes montañas nevadas, playas acogedoras, hermosos pueblos rurales, una auténtica cultura de subsistencia y una acogida excepcionalmente amable es lo que encontrará aquí. Cabalgamos por el mejor desconocido de Europa en un país donde en las zonas rurales todavía se siega la paja con una guadaña, se mueve utilizando carros tensados ​​por bueyes y se apila en pajares.

Este recorrido le llevará desde la belleza tranquila del lago Ohrid, pasando por montañas pintorescas y ríos brillantes, hasta las acogedoras playas de la Riviera albanesa, ofreciendo una cata de todo lo mejor que Albania tiene para ofrecer. Esto incluye visitas a sitios del patrimonio de la UNESCO, así como visión fascinantes de una cultura de subsistencia virgen. Una ruta desafiante, que ofrece una fiesta para los sentidos. Y sobre todo, la conocida hospitalidad del simpático pueblo albanés.

A DESTACAR:

    2 citas Patrimonio de la Humanidad visitadas
    5 días de conducción con soporte al 100% del vehículo
    Guía multilingüe en bicicleta con el grupo (NO en auto-guiada)
    Distancia total: 216 km | 2.412m Ascenso total | 100% asfalto

Resväg Swipe

1
2
3
4
5
6

Dag 1 Tirana - Tirana - 0

Dag 1 Bicycle Tour Albania UNESCO

Dag 2 Pogradec - 29

Dag 2 Bicycle Tour Albania UNESCO

Dag 3 Pogradec - Korçë - 51

Dag 3 Bicycle Tour Albania UNESCO

Dag 4 Korçë - Sotire - 72

Dag 4 Bicycle Tour Albania UNESCO

Dag 5 Sotire - Bënjë - 66

Dag 5 Bicycle Tour Albania UNESCO

Dag 6 Bënjë - Përmet - 0

Dag 6 Bicycle Tour Albania UNESCO

Vad ingår

Andra Min cykel

Min cykel

Tilläggspris: $0.00

Giant Giant Roam

Giant Giant Roam

Tilläggspris: $32.70

Giant Electric

Giant Electric

Tilläggspris: $65.40

Guide
Guide
Support Vehicle
Support Vehicle
Grundförsäkring
Grundförsäkring
Frukost
Frukost
Middag
Middag
Hotell
Hotell
Lunch
Lunch
Kartor och vägbok
Kartor och vägbok
Snacks på väg
Snacks på väg
Drycker med alkohol
Drycker med alkohol
Deposition
Deposition
EDURO -skyddsutrustning
EDURO -skyddsutrustning
Extrem kall utrustning
Extrem kall utrustning
Paris
Paris
Flygningar
Flygningar
Lokala skatter
Lokala skatter
Mekaniker
Mekaniker
Hyrescykel
Hyrescykel
Tillbaka cykeln till ursprung
Tillbaka cykeln till ursprung
National Parker
National Parker
Vattenfria drycker - kaffe
Vattenfria drycker - kaffe
parkering
parkering
Bensin och olja
Bensin och olja
Foto - Videominne
Foto - Videominne
Ersättningscykel
Ersättningscykel
Tips
Tips
Överföra
Överföra
Visum
Visum
 • Lloguer de bicicleta electrica per tota la ruta te un preu de 95 € extres.
 • Lloguer de cotxe a Permet dia 17 de sep a les 10:30 (Preu 165 €.)
 • 1. En cas que una etapa no la pugui acabar, podrà pujar en el vehicle de suport (transport d’equipatge).
 • 2. És important porta roba per a diferents climes, ja que el nostre recorregut pot passar pels freds passos d'alta muntanya i l’endemà per les baixes i càlides terres de la vall. A les muntanyes pot ploure de forma inesperada.
 • 3. El casc és imprescindible; en cas de pèrdua d'equipatge li facilitarem un casc i equipament ciclista fins a l'arribada del seu material.
 • 4. Només necessitareu diners per petites coses... Un cafè costa 50 cèntims i una cervesa 1€. Els caixers automàtics són habituals a la majoria de ciutats, però no als pobles. No és habitual poder pagar amb una targeta de crèdit. Efectiu en la forma de pagament més fàcil.
 • 5. Es recomana que informeu prèviament si té cap condició específica de salut: al·lèrgies, intoleràncies, malalties cròniques (com la diabetis), etc. Pel bé dels nostres guies.
 • 6. Informeu de la vostra talla, prèviament. Les bicis són del 2017 però molt poc usades (dos anys de Covid)
 • 7. Creuar fronteres és fàcil i senzill: només cal portar el passaport i el carnet de conduir/ DNI en tot moment. Gràcies al nostre acord amb Border Custom Controle, podeu creuar qualsevol frontera independentment de la resta del grup i no cal fer cap tràmit duaner.
 • 8. A causa de l'accessibilitat limitat a la majoria de pobles muntanyosos, aquesta és l'única manera d'entrar o sortir per a molta gent i a causa del turisme i el nivell de l'aigua del llac, la càrrega/descàrrega de les bicicletes als ferris pot ser un repte. Per tant, és possible que el vostre guia hagi de fer aquesta feina per vosaltres
 • . 9. Totes les carreteres, excepte les grans ciutats, estan lliures de trànsit i estan molt ben cuidades. Els conductors són tranquils, amb paciència i comprensió.
 • 10. El menjar ecològic segueix sent l'estàndard a la cuina albanesa. Tots els agricultors cultiven les seves pròpies varietats d'herència i, a causa del cost dels productes químics utilitzats als països desenvolupats, han seguit mètodes d'ag ricultura més naturals. Combina el bon sabor amb la rica varietat de plats tradicionals i els preus baixos i aterraràs al paradís gastronòmic.
 • 11. A causa dels preus econòmics dels àpats, vam decidir que tothom hauria de tenir l'opció abundant d'escollir el seu propi plat. No obstant això, el vostre guia us suggerirà els millors llocs i plats i farà reserves prèviament. Si us resulta favorable, podeu deixar que el guia esculli i ordeni el millor a cada destinació
 • 12. Cada grup és diferent, però l'estil de rodar més comú és el que el guia coneix. Tothom farà les mateixes parades i descansos, segons la seva llarga experiència.
 • 13. Val a dir que tots els cascos estaran equipats amb un intercomunicador, on podran escoltar el guia explicant històries i fets de la zona recorreguda o interactuar en converses privades amb altres genets del grup. .
 • 14. Normalment hi ha dues aturades de cafè, una abans i una després de dinar, així com re-agrupaments comuns en llocs d'atraccions i miradors bonics
 • 15. No obstant això, amb el nostre GPS i una ruta fàcil de seguir, podeu circular al vostre ritme i gaudir del viatge des del vostre propi potencial.
 • Tidiga avbokningsutgifter
  Avbokning 7 dagar före reservationen 100%
  Avbokning 15 dagar före bokningen 100%
  Avbokning 30 dagar före reservationen 100%
  Avbokning 60 dagar före bokningen 100%

  Viktigt meddelande, vid avbokning:
  Flyg, tillskott och valfria tjänster som prenumererade på denna resa oavsett grundprogrammet, är föremål för 100% av tidiga avbokningskostnader.


  Book Now
  Pris från:
  $757.61

  $681.85

  Varaktighet:

  6 Dagar

  Språk:
  Guide:

  Si

  Om du inte hittar den information du letar efter kan du kontakta oss:

  Meddelandet mottogs korrekt
  Få våra erbjudanden via e -post

  Har tvivel? Ring oss

  +34 910 052 345

  Tillgängliga cyklar:

 • Andra Min cykel
 • Giant Giant Roam
 • Giant Electric