×
Contact Groups Help
travel_mt100_1.png

Bicycle Tour Albania UNESCO

Price from:
$743.91

$669.52

Duration:

6 Days

Language:
Guide:

Si

Difficulty: Normal
Support vehicle: Si
Minimum participants: 1
Itinerary Bicycle Tour Albania UNESCO

En este país, suelen venir poco turistas, pero la gran mayoría son de países de poco calor, de poco sol. El sol, las puestas de sol y las vistas se ofrecen en todas partes, entre montañas nevadas, o detrás de las aguas... aquí todos los “exploradores” están atentos. Y para muchos son diez días de experiencias que cambian la vida.

Hay quien dice que visitar Albania es lo más cercano a viajar en el tiempo, a la Europa de hace muchos, muchos años. No fue hasta el hundimiento de la República Popular Socialista de Albania en 1991 que el mundo vio por primera vez al país dentro. Enormes montañas nevadas, playas acogedoras, hermosos pueblos rurales, una auténtica cultura de subsistencia y una acogida excepcionalmente amable es lo que encontrará aquí. Cabalgamos por el mejor desconocido de Europa en un país donde en las zonas rurales todavía se siega la paja con una guadaña, se mueve utilizando carros tensados ​​por bueyes y se apila en pajares.

Este recorrido le llevará desde la belleza tranquila del lago Ohrid, pasando por montañas pintorescas y ríos brillantes, hasta las acogedoras playas de la Riviera albanesa, ofreciendo una cata de todo lo mejor que Albania tiene para ofrecer. Esto incluye visitas a sitios del patrimonio de la UNESCO, así como visión fascinantes de una cultura de subsistencia virgen. Una ruta desafiante, que ofrece una fiesta para los sentidos. Y sobre todo, la conocida hospitalidad del simpático pueblo albanés.

A DESTACAR:

    2 citas Patrimonio de la Humanidad visitadas
    5 días de conducción con soporte al 100% del vehículo
    Guía multilingüe en bicicleta con el grupo (NO en auto-guiada)
    Distancia total: 216 km | 2.412m Ascenso total | 100% asfalto

Itinerary Swipe

1
2
3
4
5
6

Day 1 Tirana - Tirana - 0

Day 1 Bicycle Tour Albania UNESCO

Day 2 Pogradec - 29

Day 2 Bicycle Tour Albania UNESCO

Day 3 Pogradec - Korçë - 51

Day 3 Bicycle Tour Albania UNESCO

Day 4 Korçë - Sotire - 72

Day 4 Bicycle Tour Albania UNESCO

Day 5 Sotire - Bënjë - 66

Day 5 Bicycle Tour Albania UNESCO

Day 6 Bënjë - Përmet - 0

Day 6 Bicycle Tour Albania UNESCO

What's Included

Others My own bicycle

My own bicycle

Supplement price: $0.00

Giant Giant Roam

Giant Giant Roam

Supplement price: $32.11

Giant Electric

Giant Electric

Supplement price: $64.22

Guide
Guide
Support Vehicle
Support Vehicle
Basic insurance
Basic insurance
Breakfast
Breakfast
Dinner
Dinner
Hotel
Hotel
Lunch
Lunch
Maps & Roadbook
Maps & Roadbook
On route snacks
On route snacks
Alcoholic beverages
Alcoholic beverages
Damage deposit
Damage deposit
Enduro body protection kit
Enduro body protection kit
Extreme cold protection kit
Extreme cold protection kit
Ferrys
Ferrys
Flights
Flights
Local taxes
Local taxes
Mechanic
Mechanic
Bicycle rental
Bicycle rental
Bicycle return to origin
Bicycle return to origin
National parks tickets
National parks tickets
Non-Alcoholic beverages water-coffee
Non-Alcoholic beverages water-coffee
Parking
Parking
Petrol & oil
Petrol & oil
Photo-video souvenir
Photo-video souvenir
Spare bicycle
Spare bicycle
Tips
Tips
Transfers
Transfers
Visas
Visas
 • Lloguer de bicicleta electrica per tota la ruta te un preu de 95 € extres.
 • Lloguer de cotxe a Permet dia 17 de sep a les 10:30 (Preu 165 €.)
 • 1. En cas que una etapa no la pugui acabar, podrà pujar en el vehicle de suport (transport d’equipatge).
 • 2. És important porta roba per a diferents climes, ja que el nostre recorregut pot passar pels freds passos d'alta muntanya i l’endemà per les baixes i càlides terres de la vall. A les muntanyes pot ploure de forma inesperada.
 • 3. El casc és imprescindible; en cas de pèrdua d'equipatge li facilitarem un casc i equipament ciclista fins a l'arribada del seu material.
 • 4. Només necessitareu diners per petites coses... Un cafè costa 50 cèntims i una cervesa 1€. Els caixers automàtics són habituals a la majoria de ciutats, però no als pobles. No és habitual poder pagar amb una targeta de crèdit. Efectiu en la forma de pagament més fàcil.
 • 5. Es recomana que informeu prèviament si té cap condició específica de salut: al·lèrgies, intoleràncies, malalties cròniques (com la diabetis), etc. Pel bé dels nostres guies.
 • 6. Informeu de la vostra talla, prèviament. Les bicis són del 2017 però molt poc usades (dos anys de Covid)
 • 7. Creuar fronteres és fàcil i senzill: només cal portar el passaport i el carnet de conduir/ DNI en tot moment. Gràcies al nostre acord amb Border Custom Controle, podeu creuar qualsevol frontera independentment de la resta del grup i no cal fer cap tràmit duaner.
 • 8. A causa de l'accessibilitat limitat a la majoria de pobles muntanyosos, aquesta és l'única manera d'entrar o sortir per a molta gent i a causa del turisme i el nivell de l'aigua del llac, la càrrega/descàrrega de les bicicletes als ferris pot ser un repte. Per tant, és possible que el vostre guia hagi de fer aquesta feina per vosaltres
 • . 9. Totes les carreteres, excepte les grans ciutats, estan lliures de trànsit i estan molt ben cuidades. Els conductors són tranquils, amb paciència i comprensió.
 • 10. El menjar ecològic segueix sent l'estàndard a la cuina albanesa. Tots els agricultors cultiven les seves pròpies varietats d'herència i, a causa del cost dels productes químics utilitzats als països desenvolupats, han seguit mètodes d'ag ricultura més naturals. Combina el bon sabor amb la rica varietat de plats tradicionals i els preus baixos i aterraràs al paradís gastronòmic.
 • 11. A causa dels preus econòmics dels àpats, vam decidir que tothom hauria de tenir l'opció abundant d'escollir el seu propi plat. No obstant això, el vostre guia us suggerirà els millors llocs i plats i farà reserves prèviament. Si us resulta favorable, podeu deixar que el guia esculli i ordeni el millor a cada destinació
 • 12. Cada grup és diferent, però l'estil de rodar més comú és el que el guia coneix. Tothom farà les mateixes parades i descansos, segons la seva llarga experiència.
 • 13. Val a dir que tots els cascos estaran equipats amb un intercomunicador, on podran escoltar el guia explicant històries i fets de la zona recorreguda o interactuar en converses privades amb altres genets del grup. .
 • 14. Normalment hi ha dues aturades de cafè, una abans i una després de dinar, així com re-agrupaments comuns en llocs d'atraccions i miradors bonics
 • 15. No obstant això, amb el nostre GPS i una ruta fàcil de seguir, podeu circular al vostre ritme i gaudir del viatge des del vostre propi potencial.
 • Early cancellation costs
  Cancellations made 7 days before the reservation 100%
  Cancellations made 15 days before the reservation 100%
  Cancellations made 30 days before the reservation 100%
  Cancellations made 60 days before the reservation 100%

  Important notice,in case of cancellation:
  The flight tickets,supplements and optional services subscribed in this tour regardless of the basic program,are subject to 100% of early cancellation costs.


  Book Now
  Price from:
  $743.91

  $669.52

  Duration:

  6 Days

  Language:
  Guide:

  Si

  If you can't find the information you need,you can contact us:

  message received correctly
  Receive our offers via e-mail

  Any doubts? Call us

  +44 203 769 00 23
  +1 201 478 89 64

  Available bicycles:

 • Others My own bicycle
 • Giant Giant Roam
 • Giant Electric